Rez.+381 65 5500050
Skijanje na Kopaoniku, Vila San

Vila San

Oaza mira u najpoznatijoj turističkoj destinaciji u Srbiji.

Upoznajte našu oazu mira i luksuza, gde svaki trenutak pretvaramo u nezaboravno iskustvo. Smešteni smo u idiličnom kutku Kopaonika, blizu srca Vikend naselja, pružajući vam savršenu ravnotežu između živopisne prirode i blizine centra i skijaških staza.

  • Vila San Studio-02

    N. 01

    Studio 02

    Studio za dvoje.

    Ukoliko tražite savršeno utočište za romantičan odmor ili odmor u dvoje, naš studio apartman je pravi izbor za vas. Elegantno uređen prostor pruža udobnost i intimu, sa fleksibilnom opcijom spavanja koja uključuje bračni krevet i dva odvojena kreveta, prilagođavajući se vašim potrebama. Moderno kupatilo i mogućnost izbora jedinica sa ili bez terase dodatno doprinose uživanju u vašem boravku.

    Detaljnije
  • Vila San Apartman-04

    N. 02

    Apartman 04

    Za četiri osobe.

    Naš apartman za četiri osobe nudi idealan prostor za porodice ili grupe prijatelja. Prostran i svetao, sa dve odvojene spavaće sobe i modernim kupatilom, ovaj apartman pruža sav komfor koji vam je potreban. Zahvaljujući različitim rasporedima, neki apartmani dolaze sa terasom dok drugi ne, omogućavajući vam da odaberete opciju koja najviše odgovara vašim željama i potrebama.

    Detaljnije
  • Vila San Apartman-05

    N. 03

    Apartman 05

    Trosobni apartman za pet osoba.

    Naš prostrani apartman namenjen za pet osoba je savršena opcija za veće porodice ili grupe prijatelja. Uz dve spavaće sobe i prostrani dnevni boravak, ovaj apartman nudi optimalan prostor i udobnost. Zajedno sa modernim kupatilom i terasom, pruža komfor potreban za ugodan zajednički boravak.

    Detaljnije
  • Vila San Dupleks-05

    N. 04

    Dupleks 05

    Dupleks za pet osoba.

    Naš dupleks apartman za pet osoba pruža izuzetan prostor i luksuz, savršen za one koji traže prostranost i udobnost. Sa dve spavaće sobe, prostranim dnevnim boravkom i elegantno dizajniranim kupatilom, ovaj dupleks na dva nivoa nudi vrhunski smeštaj. Elegantan i moderno dizajniran, dupleks je idealan izbor za porodice ili prijatelje u potrazi za jedinstvenim smeštajem.

    Detaljnije
Ikona sadrzaja Vila San

Spa i bazen

Ikona sadrzaja Vila San

Restoran

Ikona sadrzaja Vila San

Parking

Ikona sadrzaja Vila San

Na usluzi

Vila San, trpezarijski deo restorana

Restoran
vila San

Nakon dvadeset godina putovanja i iskustva po raznim ekskluzivnim restoranima širom sveta, naši kuvari su sada tu za Vas. Osetite spoj srpske, mediteranske, bliskoistočne i francuske kuhinje.

Vila San

Sadržaj Vile

Verujemo da je druženje uz kamin i piće sa dragim ljudima najlepši način da se planinski dan privede kraju. Zato je nama omiljeni deo Vile San upravo naš kafe, u kojem sve odiše udobnom i prijatnom atmosferom.

Detaljnije